התרמת דם קהילתית בגן-יבנה לזכרו של עומר גברה ז״ל
22.12.25 / 12:52
אירוע קהילתי מרגש ומלא משמעות יתקיים בשכונה במסגרת חג החנוכה – התרמת דם קהילתית לזכרו של עומר גברה ז״ל, לוחם השב״כ שנפל בקרב ביום 7.10, מתוך רוח של ערבות הדדית, זיכרון ונתינה.

האירוע נערך ביוזמה קהילתית רחבה ובשיתוף מגן דוד אדום, ויכלול התרמת דם לצד פעילות חנוכה לילדים ואווירה משפחתית מחבקת. ההתרמה תתקיים בנוכחות אביו של עומר, מנהל המתנ״ס, ובהשתתפות הרב שניאור קורנט, רב חב״ד, שילווה את המעמד בדברי חיזוק וזיכרון.
במהלך האירוע יודגש ערך הצלת החיים – תרומה קטנה שיכולה לעשות הבדל גדול – לצד הנצחת דמותו ופועלו של עומר גברה ז״ל, שנפל בהגנה על מדינת ישראל.
הציבור מוזמן להגיע, לקחת חלק במצווה חשובה, להדליק אור של תקווה ולהיות שותף למעשה של חסד ונתינה – לזכרו של עומר ולמען החיים.

--------------------
--------------------
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים שמגיעים לידינו. אם זיהיתם באתר צילום בו אתם בעלי זכויות יוצרים, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול משימוש בו שלחו למייל : [email protected]
