לאור המתיחות הביטחונית: ראש מועצת גן יבנה מעדכן - כל המקלטים פתוחים, אין שינוי בהנחיות

$(function(){setImageBanner('00876f9a-80a4-460c-8bf4-0ddac88dd421','/dyncontent/2026/7/22/16d3e8ad-0981-432f-a48f-135c60f57ec0.jpg',21560,'מכרז אייטם כתבה ',525,78,false,26322,'Image','');})

ראש המועצה דרור אהרון פרסם הודעה לתושבים בעקבות הדיווחים על התחממות ביטחונית והבהיר כי נכון לעכשיו אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף. כל המקלטים והמיגוניות ביישוב פתוחים ומוכנים לשימוש

דרור אהרון

על רקע הדיווחים בתקשורת על אפשרות להסלמה ביטחונית, פרסם ראש המועצה המקומית גן יבנה, דרור אהרון, הודעת הרגעה לתושבי היישוב.

בהודעתו הדגיש אהרון כי נכון לעכשיו אין כל שינוי בהנחיות פיקוד העורף, וקרא לתושבים להמשיך ולהתעדכן רק ממקורות רשמיים.

עוד ציין כי כלל המקלטים הציבוריים בגן יבנה פתוחים ומחוברים למערכת פתיחה אוטומטית מרחוק, וכי גם כלל המיגוניות ברחבי היישוב פתוחות וזמינות לשימוש מאז תחילת המערכה הנוכחית.

"אנחנו ערים לכלל הדיווחים בתקשורת על התחממות ביטחונית", מסר ראש המועצה, "במידה ויהיה שינוי בהנחיות פיקוד העורף - נעדכן אתכם בהקדם."

במועצה המקומית מדגישים כי הם ממשיכים לעקוב אחר ההתפתחויות ונמצאים בקשר שוטף עם גורמי הביטחון ופיקוד העורף.

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה