רצה אל הזהב: איילת חוסן בצלאל מגן יבנה זכתה במקום הראשון בתחרות ה"מכביראן" של המכביה
הישג מרשים לנציגת גן יבנה במכביה 2026: לאחר ארבע תחרויות ריצה ברחבי הארץ, בהשתתפות ספורטאים מהארץ ומהעולם, זכתה איילת חוסן בצלאל במקום הראשון הכללי בקטגוריית הגיל שלה, לצד שתי מדליות זהב ושתי מדליות כסף
איילת חוסן בצלאל, תושבת גן יבנה, רשמה הישג ספורטיבי מרשים במסגרת תחרויות ה"מכביראן" של המכביה 2026, לאחר שסיימה במקום הראשון הכללי בקטגוריית הגיל שלה.
תחרות ה"מכביראן" היא סדרת תחרויות ריצה שנערכה במסגרת המכביה וכללה ארבעה מרוצים למרחקים שונים ברחבי הארץ, בהם גם מרוץ שטח. בתחרויות השתתפו ספורטאיות וספורטאים מישראל וממדינות נוספות.
לאורך סדרת המרוצים הציגה איילת יכולת מרשימה ועקבית, כשזכתה בשתי מדליות זהב ובשתי מדליות כסף. הישגיה העניקו לה את המקום הראשון בדירוג הכללי בקטגוריית הגיל שלה.
בגן יבנה בירכו את איילת על ההישג המרשים, על הייצוג המכובד של היישוב ועל הרוח הספורטיבית, הנחישות וההתמדה שהפגינה לאורך התחרות.
