תנועת הרכבות בערב יום הכיפורים
ברכבת ישראל מעדכנים על תנועת הרכבות בערב יום הכיפורים - תגבור הנסיעות ומתי תשוב לפעול הרכבת לאחר כיפור
בערב יום הכיפורים (יום רביעי, ט' בתשרי תשפ"ה, 1.10.25) תופעלנה הרכבות על פי לוח זמנים ייעודי, הכולל תוספת רכבות בערב החג על מנת לאפשר תנועת רכבות מיטבית.
ביום זה רכבות הנוסעים תופעלנה עד השעה 13:00 במתכונת מתוגברת המבוססת על לוחות זמנים של ימי שישי בתוספת שירות רכבתי בתדירות גבוהה של שתי רכבות מידי שעה (במקום אחת מידי שעה) בקו חיפה-ת"א, וכן הפעלת שירות רכבות בקו באר שבע-דימונה.
כמידי שנה, לא תופעלנה רכבות במוצאי יום הכיפורים, חמישי, י' בתשרי, 2.10.25.
תנועת הרכבות תחודש ביום שישי 3.10.25.
ברכבת ישראל ממליצים לנוסעים בימים אלה להתעדכן בזמני באמצעות אתר האינטרנט והיישומון או במוקד השירות הלקוחות הטלפוני במספר *5770.
--------------------
--------------------
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים שמגיעים לידינו. אם זיהיתם באתר צילום בו אתם בעלי זכויות יוצרים, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול משימוש בו שלחו למייל : [email protected]
